Valla üstad bu iþler bu kadar kolay olmamasi lazým.Sizin gibi tecrübeli biri ortada sýkýntý var diyorsa ben size inanirim.Bu kadar kiþinin yatýrým yaptýðý ortamda SPK nin bunlara anýnda müdahale etmesi gerekir.Sistem çok kotu düzelir umarým.
Valla üstad bu iþler bu kadar kolay olmamasi lazým.Sizin gibi tecrübeli biri ortada sýkýntý var diyorsa ben size inanirim.Bu kadar kiþinin yatýrým yaptýðý ortamda SPK nin bunlara anýnda müdahale etmesi gerekir.Sistem çok kotu düzelir umarým.
SPK müdahale etse de sistem böyle iþliyor. Her þeye zamanýnda müdahale edilemediði gibi, bazý þeyler ya gözden kaçýyor, ya da kaçýrýlýyor...
Olaylar biraz da hisse bazlý geliþiyor. Çýkar çatýþmasý ve güç mücadelesi varsa, þikayetler peþ peþe geliyor. Benim neden kenarda beklediðimi umarým anlamýþsýnýzdýr. Fýrsat bulsalar ilk fýrsatta þikayeti yapýþtýrýrlar, belki de etmiþlerdir ama sayfa temiz olduðu için ellerinde hiç bir þey yok...!
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Bu arada yanlýþ anlaþýlmýþ olabilir...!!!
Listedeki kurumlar, grafik üzerindeki tüm kurumlarýn isimleri. O nedenle hepsi tahtacýnýn kurumu deðil...!!!
Tahtacý bu kurumlardan hacmi yüksek olanlardýr diye düþünebiliriz. Bir de sürekli deðiþik kurumlar üzerinden hacim yapýyorlar. Bir hafta birileri, bir hafta diðerleri þeklinde...!!!
Listeden ilk 20 içerisinde bu kurumlarý görebiliriz. En hacimli olanlarý takip etmekte fayda var...!!!
DÝKKAT KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sevgili Çýnar Hocam, eðer mahsuru yoksa FORMT ile ilgilenmenizin sebebini öðrenebilir miyim? Bende yaklaþýk 1 aydýr izlemeye ve iþlem yapmaya baþladým burada. Gerçi benim sebebim geçen ay yaþadýðýmýz deprem ve orada oluþacak olan olasý ihtiyaçlarýn karþýlanmasýnda hem lojistik üstünlüðü hemde karþýlanabilirliliði yüksek olmasý. Sizinkini merak ettim açýkçasý.
Sevgiler saygýlar hocam![]()
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Son 3 aydýr Kayseri'de yaþýyorum, mülteci/sýðýnmacý modunda..
Þiddetli sarsýntýlar sonrasýnda, bir fabrika ofisine sýðýnýp günlerce orada kalýyorduk aile boyu..
Haliyle civar iþyerlerindeki hayýrsever patronlarýn yardýmlarýný da çevirmiyorduk ..
Çok sevmiþ olacaklar ki AL verdiler.. Osilatörlerine neyim bakmazsýzýn aldým 1.60-85 arasý..
Hiç tanýmadýðým bir arkadaþ bile Gedza- PKART taþýttýrdý aylardýr..
Kayseri ekonomisine bir katkým olsun dediydim..
Ama ben kimseye öneremem, patron deðilim..
Saygýlar..
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir..
Hayýrlý haftalar, bol ve bereketli kazançlar![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
PKART...
Güne böyle baþladýk...
![]()
Yer Ýmleri