"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Öðle arasý PKART son durum...
![]()
Bu Yatýrým Finans her kimse ceza alacak iþler yapýyor...!!!
Madem satmaya çalýþýyorsun ve en iyi satýcý sensin; neden AYX 'in mallarýný aldýn...?
Þimdi bu durumu sizlere tam olarak gösteremiyorum. Ben Matriks kullanmýyorum. "Zaman Analiz" imkaným yok. O nedenle AYX 'in satýþlarýný net olarak kimin aldýðýný gösteremiyorum. Fakat alýrken gördüm, sonrasýnda da satmaya devam etmiþ gibi duruyor...!!!
Hoþbulduk hocam, ben arada kediler, köpekler, tavuklar derken, giriþ yapmadan sayfalara göz atýyorum
Dediðiniz gibi açýklama iyi olmuþ, ama herkes forum sayfalarýna zaten sizin yazdýklarýnýzý bilerek yada gözeterek bakmalý/okumalý, sonuçta burada fikir/öngörü yada çalýþmalar paylaþýlýyor, kesin bu böyledir denmiyor/denemez...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Hocam ceza konusu her zaman söylediðimiz gibi sadece onlarýn karþýsýnda olanlara veriliyor, yoksa bir çok tahta benzer durumda, adamlar istediði gibi at koþturuyor hiçbirine bir þey olmuyor, ama onlardan deðilseniz baþýnýza gelmeyen kalmaz, yaptýðýnýz her iþlemde on kere düþünmek zorunda kalýyorsunuz, sonra böyle kýsýr döngüye girmiþ hacimsiz ne olduðu belli olmayan bir platforma dönüyor...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Dediðin gibi ben sadece çalýþmalarýn sonuçlarýna göre yorum varsayýmlar çýkartýyorum. Daha sonra doðru mu diye teyit etmeye çalýþýyorum?
Herkesin bildiði gibi ben PKART hissesinde þu anda elimde olan miktarda hareket yapmýyorum. Sadece izliyorum, gözlemliyorum, sonuçlar çýkartmaya çalýþýyorum...
Bu arada, programlardaki hazýrlýklar Ramazan ayýnda biraz yavaþladý. Bir de üstüne üstlük programlarýn algoritmalarýnda köklü deðiþiklik yapmak zorunda kaldým. Aksi halde programlar arasý veri paylaþýmýný yapmakta zorlanacaktým ve programlar çok yavaþlayacaktý...
Karþýdan aldýðým verilerin yüklenme iþi dün gece itibâri ile yeni algoritma ve yapý ile tamamladý...
- Tam 497 hisse senedi için 2014 yýlýndan bu yana tüm Takas ve AKD verilerinin gün ve gün hepsi bilgisayarýmda yüklü durumda...
Artýk bu verileri iþleyerek çok daha fazla sonuç, yorum, grafik, tablo, vb. üretebileceðiz...
Bu süreci benimle yaþayan ve destek olan sesli/sessiz tüm takip edenlere teþekkürler...
Bu yeni yaptýðým çalýþma bu zaman kadar yaptýðým en kapsamlý çalýþma olacak. Sizlerle otomatik paylaþmanýn bir yolunu bulmayý diliyorum...
Yer Ýmleri