Originally Posted by
selimtogrul
....
Bu grup içinde, zaman içinde ne kadarýnda çözülme oluyor ve onlarýn malýný kim alýyor. Çünkü sonuçta usul usul bir iþlem var aslýnda sizin tahtada benim gördüðüm o.
.......
Biri yada birileri biþiler denemek istiyor. Alýyor, biraz sürüyor, yukarýda malý acaba park mý ediyor. Yoksa piyasanýn eline mi býrakýyor. Buradan çýkacak sonuç aslýnda size/bize bir yol haritasý da çýkartabilir zannýmca.

Originally Posted by
T/A
....
Hesaplarda 10bin Lot kadar bir açýk var. Bunun nereden geldiðini bilemiyorum. Tek aklýma gelen birilerinin aldýðý malý Takas dýþýna ufaktan çýkarttýðý þeklinde bir yorum...
Ufaktan derinlere dalmaya baþladýk. Görmek istediðim þeyleri görmeye baþladým. Biraz daha geliþtirme ile iþimizin kolaylaþacaðýný düþünüyorum...

Originally Posted by
T/A
Selim þimdi ben de Ýþ Bankasý ile çalýþtýðýma göre k/y sayýlýrým. Spek beni görmezden gelebilir. Doðru mu anlamýþým... ?
Teknik anlamda evet sizi pek kaale almayacak ilk baþlarda sizinde zamanla çözülmenizi bekleyecek. Bu arada elinizide tuttuðunuz miktarýn çokluðuna göre de size karþý kurulacak oyun düzeni de bunu etkileyecektir. Yani ben olsam öyle yaparým. Yani sizi oyundan düþürmek için. 
Burada sizi tanýdýysa, yani alým adet ve miktarlarýnýzla kurumunuzdan yaptýðýnýz iþlemleri izleyerek (günsonu dökümlerinde görülüyor kaçtan alýp kaçtan satýþa emirler yazdýðýnýz gibi) sizin hakkýnýzda biraz bilgi sahibi olmuþlardýr. Zamana yayarak süreci uzatacaklar vey sizin atacaðýnýz adýmlara karþý yeni oyun planlarý geliþtireceklerdir. Eðer kendi özsermayleeri ile malý topluyorlarsa bu uzun bir süreç olmaz ki, bunu kendi sermayelerinden ziyade farklý hesaplardaki tanýdýk hesaplardan transferler ile deneyeceklerdir. Bu arada bir þeyi gözden kaçýrmamanýzý isterim. Virman mal; dediðimiz bir taným var. O önemli. Onu yakalarsak eðer katili bulabiliriz. Virman mal önemli

Originally Posted by
T/A
Bu da ayný tarihler için
OYAKC grafiði...
Ýþim beklediðimden de zor olacak. Nerdeyse her kurumdan giriþ çýkýþ var...!!!
Biraz daha araþtýrayým...

OYAKC ye bulaþmayýn. Ben bir hafta içinden çýkamadým. Deli oldum. Býraktým. Sonra tepede park edilen malý bulunca iþler deðiþti. Orada baþka bir þey. nasý desem. biþi var.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri