Hepiniz sað olun, saðlýklý olun Ýnþallah.
Hepiniz sað olun, saðlýklý olun Ýnþallah.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Hayýrlý Günler...
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasýný diliyorum...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Hayýrlý Cumalar...
Cuma 'nýn hayrý ve bereketi üzerimize olsun inþaAllah...
Mutlu bir haftasonu dilerim deðerli baþlýk takipçisi abilerim ve ablam,
Sevgilii Çýnar Hocam geçen seferki grup trade çalýþmamýzda benim gözümden kaçan ve dikkat etmediðim bir sorun yüzünden arkadaþlarýmýzýn bazýlarý altta kaldý o yüzden bende sessiz kalmaya özen gösteriyordum. Ýsim vermek pek doðru olmaz diye düþünüyorum. DGNMO da gezdim dolaþtým bence bulaþmayýnýz, KRDMD de dört döndüm. ona da elleþmesek daha iyi olur diye düþünüyorum. TTRAK ta tepeden itibaren son 3 gündür al-ver yapmaktan baþým döndü onu da ellemeyiniz.
eh onu alma bunu alma ne alacak bu fakirler derseniz, ISFIn e çaktýrmadan azar azar alarak baþlayabilirsiniz. Unutmadan azar azar . Kesinlikte stop olsun. acýmaz, gözünüzün yaþýna bakmaz. AKGRT de de gezdiðimi gören arkadaþlar bizde gelelim mi dediler. Siz bilirsiniz dedim. Ben her istasyonda biraz yük boþaltýyorum. tren gider mi gider. Siz bilirsiniz dedim. YKBNK de hiç malým kalmadý. söyleyeyim dedim. TTKOM aslýnda Arap falan baðlantýsý yüzünden azýcýk þeyetti daha eder mi ? ben bilmem. Aðalar bilir.
Aslýna bakarsanýz Sayýn Hocam boða sezonunda ne alýrsanýz para kazanýrsýnýz, önemli olan ayýlarý görünce sýðýnacak bir yer bulmakta. Bu dönemde trade para kazandýrýr. Ama mal taþýrsanýz para yaparsýnýz. Bu arada OYAKC ye þey etmiyorum . Müdahalem yok. Kendi halinde seyrediyor. Arada rüzgar yapmýþlýðým var. Daha henüz nasý derler iþim bitmedi.
Ayrýca çeþitli söylentilere binaen döviz bazlý firmalarýn ileri ki dönemde var olan döviz alacaklarý yüzünden kar beklentileri yüksek olacaðýný düþünüyorum. Bu yüzden SÝSE mantýklý diyorum. Fiyat yüksek mi evet yüksek. Geçtiðimiz senelerde 7,50 - 8 seviyelerinde içinde fink atýyorduk. Þimdi atmakta beis görmüyorum.
TOASO içinse söylenecek biþey yok. teknikle herþey mümkün. Önümüzde dönemde marketlerin iþ yapacaðýný düþünüyorum büyük marketlerden ziyade kýyýda köþede sessiz sakin duran bi KIMMR var. gözatmakta fayda görüyorum.
Yani umarým sizi tatmin edecek cevaplar bulabilirsiniz Hocam. Ben hisse ismi vermekten imtina ederim
Lütfü abi bulsak þu parayý da neye benzediðini görsek rahat edeceðiz. Bizim elimizde hep kaðýt var.![]()
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Hayýrlý Haftalar...![]()
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasýný diliyorum...
Bu pazartesi yine parktayým...
Deðiþik bir açýdan park manzarasý...
![]()
Saðlýklý ,mutlu bol kazançlý bir hafta olmasý dileðiyle.
Park güzel üstad, doðaya hayvanlara saygý.
Yeni hafta tüm dostlara hayýrlý olsun, bol ve bereketli kazançlar
Hocam park çok güzel, insanýn gözü gönlü açýlýr (:
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri