hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
ULUUN...
Sadece tekniðe göre yorum yapacaðým. Baþka yönlerden incelemedim, inceleyecek zamaným da olmadýðý için sadece teknik olarak deðerlendirebilirim...
Son günlerde güzel hareketler yapmýþ. Fibo %50 seviyesine kadar geri almýþ. Burada dinlenmesi ve düzeltme yapmasý normal. Ben olsam 26.xx seviyelerine kadar düþmesine müsâde ederdim. Artýk sahibi ne yapar onu bilemem...
Haftalýk bazda çok güzel duruyor ama önce dediðim düzeltmeyi yapmasý gerekiyor. Zamanýnda güzel hareketleri var. Yeniden tekrarlayabilir...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Hayýrlý Günler...
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasýný diliyorum...
Ortalýk karýþýk dikkatli olun. 1-2 hisse ile endeks mühendisliði yapýlýyor. Bayram öncesi maldan çýkýþ daha sonra toplama gibi de algýlanabilir. Uzun vadeciler kahve ciura keyfine devam edebilir. Tazeler ortaya çýkmasýnlar bence ayraným döküldü olabilecek kadar nazik bir ortam. Haydi rastgele
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Selim hocam yýktýn piyasayý yine...
Þaka bir yana anlamsýzca ve hýzla çýkan piyasa azýcýk geri geldi, Viop baþlýðýnda yazmýþtým; sözde KK seçimi kazanacak diye artan Kchol RTE seçilmesine raðmen tekrar yukarý gitti, o yüzden borsada bir çok þey hikaye, adamlar yazýp yazýp bize okutmaya çalýþýyorlar, 8/10 TL lik hisse olmuþ 180 TL hala millete onu aldýrmaya çalýþýyorlar...
Neyse onlar da iþlerine bakacak tabi, bizde kendimize bakalým![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Hayýrlý Günler...
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasýný diliyorum...
Hatýr soranlarýnýz eksik olmasýn.
Babacýðýmý kaybettik yakýn zamanda.
Anacýðýmýn da ciddi saðlýk sorunlarý var, haftaya memlekete gidip alýp getireceðim yanýma, birlikte yaþayacaðýz artýk.
Arada bir uðrayýp bakýyorum dostlara.
Küçük kýzým sýnava girecek bu hafta sonu, onun heyecaný var bir de.
Kendinize iyi bakýn.
Yer Ýmleri