Sm.T/A, 3 yýlda eþek olup kâðýt taþýmayý öðrendik dolayýsý ile bi bakýma hareket baþladýðýnda içerde kalabiecek hale geldik. Bu da tesellimiz olsun Yeni girecek olanlarýn ne kadarý fiyatlama baþladýðýnda ki ne zaman bilinmez (3 senedir baþlamadýðýný biliyoruz) ama baþladýðýnda biz gibi olamayýp muhtemelen çoðu dökülür %20-30 larý görünce
Sabýrla taþýmaya devam nasipden öte köy olmaz
Saygýlarýmla .
Hayýrlý Günler...
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasýný diliyorum...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
"Hayýrlýsý olsun" demekten baþka þu an için elimizden bir þey gelmiyor...
Tahtayý þu an için götürebilecek bir güç yok. Sayýn thejackalav. götürebilirdi, o da malum nedenlerden dolayý þu anda baþarýsýz olmuþ görünüyor...
Bu iþten kim kârlý, kim zararlý çýkacak zaman gösterecektir. Þu ana kadar zaman hep bizlerin aleyhine akýtýldý. Bir süre daha böyle gidecek gibi görünüyor...
Selamlar...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Günaydýn genþþþler!!!
Bugün açýklanacak olan faiz kararý sebebiyle kamu bankalarýnda olasý bir itki bekleniyor. Hani o (1) lot býraktýðýnýz banka var ya kibar kibar alýrsanýz belki biþiler çýkar. Unutmadan. Kibar kibar alýn robot tetiklenmesin. Yukarýya da satýþ yazmayýn ki hisse yürüsün. Uyanýklýk yapmayýn.
Hissse yürümeye baþlayýnca 3- 5 adet satarak yukarýya doðru kademelerden çýkarsýnýz. Sert yapar dikkatli olun. Stop unutmayýn. Bol kazançlar.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
VAKBN saatlik.
Kesikli çizgi 10, fibo 10.17 kahve çizgi 10.65, kanal üst bandý 11 tl dir.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Günlük kanal alt bandý 9.10 gibi Lütfü hocam siyah kanal çizgisi 9.05
Yer Ýmleri