Eline emeðine saðlýk üstad![]()
Eline emeðine saðlýk üstad![]()
Önemli olan hacim artýþý benim için üstad kim alýp sattýðýnýn pek önemi yok.
Saðol eksik olma, Pkart 1.5 günlük iþlem pek kaale alýnmaz ama görüntü bu þekil.
Bu arada ISCTR bu þekil
AKBNK
Hayýrlý Bayramlar dilerim...Saygý ve Sevgiler...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
PKART için bir þey yazmak istemesem de oluþan yeni durum nedeni ile mecburen bilgilendirme yapma ihtiyacý hâsýl oldu...
Özelden tek tek cevap vermektense topluca buradan yazayým...
Þu anda farklý bir durum var. Ortalamalar yukarý yönlü kesiþmelere baþladýlar. Fiyat desteðine deðip, yeniden yukarý yöneldi. Buna "onaya geldi!" deniyor ama bu tâbir bana hep saçma geldiði için kullanmayý sevmiyorum... Onaya mý geliyor, oyuna mý getiriyor hep düþünmüþümdür...?!
RRG grafiðinde uzun zamandýr olmayan þeyler olmaya baþladý:
- Haftalýk bir üst bölgeye girmiþ durumda...
- Günlük düzeltmesini hýzlý yaptý ve yeniden yukarý çark ediyor...
- Yarýn da güzel bir hareket yaparsa ki, yapmasý lâzým, bu ayý güzel tamamlayacaðý için gelecek ay aylýk da çark etmeye baþlayabilir. Eðer aylýk kendisini kesip döngü atarsa, birileri taþ koymadýðý sürece, aylýk bazda bir süre yol alacaktýr...
- Bu iþin sonunda her ne kadar zor olsa da çeyreklik sanki fýrsat kolluyor gibi. 2020 2Ç 'den bu yana hep düþüþteydi. Esasen onun yukarý döndüðünü gördüðümüz günleri görür müyüz? onu merak içinde bekliyorum. O zaman her þey deðiþebilir...
En sevdiðim Osilatörüm de, yeniden toparlandý...
NOT: Bir þeyler deðiþiyor ama bu hisse zor hissedir. Her an her þey olabilir. Çok kýrýlgan bir yapýsý olduðu için bir anda herþey sil baþtan sýfýrlanabilir. O nedenle baþka hisselerde ekmek peþinde olmanýz saðlýðýnýz ve kazancýnýz için daha faydalý olabilir. Deðiþik bir speðimiz var. Ne istiyor, ne yapmaya çalýþýyor 3 senedir anlayamadým... Kaldý 8 yýl. Söz verdim, 8 sene daha buradayým...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri