Hocama ithafen, ayrýca ilgilenen ve merak edenler için
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1170402
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1170507
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1170695
Önce bilgi edinelim sonra fikir yürütelim.
Önemli konulardan biri
Satýlamayan Paylarýn Taahhüdüne Ýliþkin Açýklama
Þirket Yönetim Kurulu Baþkaný Mustafa Sezen tarafýndan satýlamayan paylarýn satýn alýnacaðý taahhüt edilmiþtir.
Rüçhan Hakký Kullanýmý Baþlangýç Tarihi
12.07.2023
Rüçhan Hakký Kullanýmý Bitiþ Tarihi
26.07.2023
Þirketimizin 269.065.476 TL olan ödenmiþ Þirket sermayesinin, 1.200.000.000 TL tutarlý kayýtlý sermaye tavaný içerisinde bedelli olarak 269.065.476 TL nakit sermaye artýrýmý yapýlmasý yoluyla, %100 oranýnda artýrýlarak 538.130.952 TL'ye artýrýlmasý Sermaye Piyasasý Kurulu ("Kurul") tarafýndan 05.07.2023 tarihinde onaylanmýþ, Kurul'un 07.07.2023 tarih ve E-29833736-105.01.01.01-39296 sayýlý onay yazýsý ekinde yer alan Ýzahname 07.07.2023 tarihinde KAP'ta yayýmlanmýþtý.
Þimdi kabaca bir açýklama yapacak olursak; Musatafa abimize para lazýmmýþ Ben þirketi büyütecem falan filan iþler yapýcam arkadaþlar bana accýk destek çýkýn demiþ. Elinizde bulunan her 1 lot için Mustafa abi ye 1 tl ateþleyeceðiz.
Bu baþlangýç ve bitiþ tarihleri arasýnda da BÝST te FORMT pay sýrasý dýþýnda yeni bir pay sýrasý açýlacak ve adýda FORMTR olacak.
Þimdi güzel abilerim; eðer ben Mustafa abi ye para mara vermicem derseniz Rüçhan tahtasý olan FORMTR lerinizi burada satabileceksiniz. Fiyat çok hýzlý deðiþecektir. Dikkatli takip etmenizi öneririrm. Yüksek rakamlara çýkabilirde inebilirde . dikkatli olmanýz gerekecek. Ayrýca Rüçham tahtasýnda satmak yerine alým da yapabilirsiniz ki o zaman Mustafa abi ye 1 tl ateþlemeniz gerekecek. Bitim tarihinde sizin bir iþlem yapmanýza gerek yok. Sistem otomatik olarak hesabýnýzda olan FORMTR isimli varlýðýnýzýn hesabýnýzda her bir adet baþýna 1 tl para çekecek. Dolayýsýyla sizin süre bitiminde hesabýnýzda TL olarak para bulunmasý gerekli. Elinizde R kadar FORMT E olacak. Ayrýca diðer FORMT lerinizde duracak. Bu iþlem sýrasýnda agresif iþlemler olacaktýr. Buna eminim. Belki bende þey ederim. Buna göre FORMTR için ödediðiniz bedel ve 1 tl sizin yeni FORMTE leriniz için maliyet noktasýný oluþturacak. UNUTMAYIN.
Almak satmak için hesabýnýza girmek yeterli. Ama yok bu Mustafa abi iyi adam bizi engin maviliklere götürecek derseniz biþi diyemem.
Sorusu olan varsa alayým. Konu çok detaylý ve teknik bir konu. Her þeyi bilelim derseniz. Bedelli aslýnda ne iyi ne de kötü biþeydir. Sadece piyasada sizin þirketinizin hisse adedi artar. Bu da teknik olarak fiyatýnýz rakamsal olarak düþeceðinin iþareti. Ancak biþey deðiþmez sermayeye katýlýmýnýz oranýnda hisseniz artar. Ayrýca fiyat küçüleceði için daha çok trade etme þansý doðar. Yani daha çok tahtaya müþteri çeker. birçok olumu ve olumsuz tarafý var. Ama yatarým keyfime bakarým derseniz. 1 sene sonra þimdiki fiyat ile karþýlaþtýrýnýz. önceki bedelliler yoðun talep görmüþtü

Haberim olmadan formetimi ve hürmetimi geceden bölmüþler bedelli..

Yer Ýmleri