Bari þunda yardýmcý ol...![]()
FORMT.R alsam, þu an 1,55.. 2.55 den mi hesaba geçecek??..
FORMT normali þu an 2.49..
50'nden sonra borsaya girersen böyle olur iþte... Okumuþsun neye yarar.. Boþþ..![]()
Yok Hocam.. R aldýðýnýzda üstüne 1 tl daha ödeyeceksiniz ve o kadar adet FORMT.E hisseniz daha olacak.
Yani 1,55 + 1 TL size toplam maliyeti 2,55 TL olacak ileride bu fiyattan aþaðý satarsanýz zarar edersiniz. Þu an bedelli gazý ile hisse fiyatý yukarý gidiyor olabilir. Ancak sert satýþlar yeme ihtimaliniz çok kuvvetle muhtemel. o yüzden elinizdeki R leri, en güzeli R fiyatý yukarý çýktýðýnda elinizde makul miktarda býrakmak ve sadece elinizde kalanlar için Rüçhan bedeli ödemek. Bu sayede elinizdeki hisse belki daha az olacak ama cebinizden daha az para çýkacak. Hisse satýþ yiyip fiyatý aþaðý takip ettiðinizde uygun ve düþük fiyattan daha çok FORMT.E alabilirsiniz. Þahsi fikrimdir. Taktacý ne düþünür bilemem. Bana kalsa son güne býrakýr ve R fiyatý düþünce piyasadan Rleri almak daha mantýklý. Aldýðým R leri trade derek maliyeti daha da aþaðý çekerim ve daha az bedelli ücreti öderim. Elimde daha fazla sayýda ve düþük maliyetli FORMT.E kalmýþ olur. Nakit paramla da trade dönerek maliyeti sýfýr olacak þekilde hisse toplamaya çalýþýrdým.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Teþekkürler Selim... Alýrken 3 e 5 e satarsýn istersen..
Ama beklersen iyi olur demiþti o adam..
Kýyaða kýyak sana..
Yatýrým tavsiyesi olmayýp, ASELS intikamýdýr..![]()
Bakýnýz!!!
Ayný anda bütün kýzlarý öpemezsiniz. Ben 5 dk içinde poz açýp kapatýyorum. Siz komisyon maliyetinizi de gözönüne alýn. Doydum yeter deyip kalkýn. Ayný çatýda 1 günde 2 kere gezmeyiniz. Satarken elinizde 1 adet lot býrakýn ki fiyatý takip edebilesiniz.
Birde kulaklarýmý çýnlatmayýn.![]()
Yer Ýmleri