TCMB PPK: Kurul, para politikasý kararlarýnýn, enflasyon hedeflemesi rejimi çerçevesinde, fiyat istikrarý önceliðiyle alýnacaðýný tekrar vurgulamýþtýr
TCMB PPK: Para politikasý duruþu, enflasyon görünümüne yönelik yukarý yönlü riskler dikkate alýnarak, temkinli bir yaklaþýmla enflasyonun kalýcý olarak düþürülmesi ve fiyat istikrarý hedefine ulaþýlmasý odaðýnda belirlenecektir
TCMB PPK: Ýç talep koþullarý, döviz kuru baþta olmak üzere birikimli maliyet etkileri, uluslararasý gýda ve diðer emtia fiyatlarýndaki yükseliþ ve enflasyon beklentilerindeki yüksek seviyeler, fiyatlama davranýþlarý ve enflasyon görünümünü olumsuz etkilemeye devam etmektedir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
[QUOTE=EGEDUK;5190625]
Yazsýnlar eðlence oluyor.
Dolar gayme biraz yükselince troller hemen kayboldu, 6.5 gayme olacaktý ve hatta 6.2 gayme bekleniyordu, daha aþaðýsýný veren varmýydý bilmiyorum.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Þu anda Necmettin Batýrel ekonomisini izlemek lâzým, damadý tekrar ekonomi bakaný yapsak, dolar gayme aðýr aðýr 8.5 gaymelere gelir, þak görevden affýný istedi mi, dolar gayme tekrar 6.9 gaymeye düþer, 3 ay daha böyle idare ederiz.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri