Sanmam þu son dolar çýkýþý iþi bozdu,7 altýnda tutabilselerdi belki olurdu bu aralar.En azýndan turizm sezonunu görmek isteyeceklerdir,bir þekilde turizmden 20 30 milyar dolar gelirse bahçeli 20 yýl önceki gibi 3 kasým diye meydanlara çýkar.
Sanmam þu son dolar çýkýþý iþi bozdu,7 altýnda tutabilselerdi belki olurdu bu aralar.En azýndan turizm sezonunu görmek isteyeceklerdir,bir þekilde turizmden 20 30 milyar dolar gelirse bahçeli 20 yýl önceki gibi 3 kasým diye meydanlara çýkar.
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Son düzenleme : Pscyokinesis; 27-02-2021 saat: 14:02. Sebep: Yazýyý 1 saat önce yazdým 30 Dakika sonra sildim gören görmüþtür diye
Telefonun baþýnda,
Çaresiz bekliyorum,
Bekliyorum ama,
Çalmayacak, biliyorum.
Yüreðim diyor ki,
Boþuna bekleme,
Aramaz gurururundan
Seni çok sevsese de, (?)
Her þeye sahip olabilirsin amma,
Aþkýmýz servettir bilmelisin
Hala beni seviyorsun,
Bunu sen de biliyorsun,
Niye beni aramýyorsun,
Ben seni bir anlýk deðil,
Bir ömür boyu ararým,
Gururum umrumda deðil,
Genel vaziyetin özeti by Hakan Altun
Bahçeli sadece bahçeli deðildir.3 kasým da seçim olsun dediðinde zaten iktidardaydý,ekonomik olarak zor kararlar yeni alýnmýþtý,o kararlarýn akabinde seçimde göçeceði belliydi,ama seçim istemi gerekiyordu,o da üstüne düþeni yaptý.Yoksa o zamanda bir siyasetçi olarak kendi adýna da partisi adýna da çok anlamsýz bir karardý.Gene gereksin gene hesap kitap yapmadan bahçeli üstüne düþeni yapar,çünkü o bu iþleri yapmak için orda,bilmem az biþi þeedebildim mi,anca bu kadar yazabiliyorum benim klavye sýkýntýlý da ondan böyle,idare edin artýk.
Yahu bu Elon ne çingene çýktý ...adam bana bizim çiftlikbank tosununun okumuþ ve zayýf halini hatýrlatýyor,dün mail yollamýþ;ateþle bir 100 dolarda seni starlink,uydu internet projesinde öne alalým diye,dünya çapýnda 100 milyon insandan 100 er dolar tokatlasa,sonra olmadý,yana battý dese iyi para,benzer þeyleri yapýyor(hisse ve coin manipilasyonu) ondan söyleyeyim dedim(para iade garantili ama vermese kime þikayet edeceðiz)
![]()
Yer Ýmleri