Originally Posted by
Desidero74
Katýlýyorum , neden
Kadýna getirilen ama uygulamada sýkýntýlarý olan pozitif ayrýmcýlýk kadýn erkek iliþkilerinde ciddi boyutta hasara yol açtý zira
kadýnýn sözünün doðruluðuna bakýlmaksýzýn erkek evden atýlýyor , bunu komsumda gördüm bir GSM þirketinin bölge direktörü olan ve oldukça iyi kazanýp ailesine iyi bakan bir adamdý tabii iç kýsmý tam bilemesekte kadýnýn son derece tembel ve beceriksiz olduðunu biliyoruz zira tanýyoruz , bu haným çalýþmadýðý gibi evde yemek pisirmezdi genellikle haftada en az 2 kez de hizmetçi gelirdi böyleyken adamý bir telefonla evden attýrdý .
Aile mahkemelerinde eþini aldatan kadýna yoksulluk nafakasý bile baðlayan bir yargýç var ve dikkat ederseniz önemli bir kisim evlilikler aslýnda para sorunu veya aldatma ile bitiyor .Gerçekten psikopat , sosyopat davranýþlarla kadýnlarý ezen erkekler yok mu çok fazla ancak dikkatli bakýlýrsa kadýnlarýn erkek iliþkilerini yönetirken tek taraflý davranma oraný da yüksek yani kardeþim cahil halka hak verirsen b..ka sarar .
Ben sosyal medyada hukuki yardým gruplarýnda avukatlarýn , bosatacsk kadýn arayýp boþan malýn yarýsýný alýrýz þöyle böyle fikirlerle aile kurumunu yiprattiklarini düþünüyorum .Ayrýca bir de vakýf var bu yasalar oradan dikte edildi ve boþanma oranýný artýrdý.
Cinayeti hiç bir þey mazur gösteremez ama komployo kurban gidip parasýný hayatýný kaptýran erkeklerde azýmsanmayacak ölçüde .Bence aile içi þiddet ve kadýn cinayetleri çok daha uzun süre meþgul eder gündemi.
Bu , geçmiþ daha iyiydi meselesi deðil .Bu ülke idam cezasýný doðru uygulayabilecek mantalitede deðil, herþeye sallndirin gorelim diyen kana susamýþ bir cahil insan güruhuna idam yetkisi vermek son derece yanlýþ .
Yer Ýmleri