Bu arada dün verdiðim hisse tiyosunu geri çekiyorum. Bu ülkede borsa tavsiyesinde bulunmak deliliktir. Geceden sabaha ne olacaðýný bilemiyorsun.
bir halt olacaðý yok.
O egeli ben deðilim
1... Lüks tüketime girenler nelerdir?
Bu milletin % kaçi lüks tüketim yapiyorki. Ülkedeki ucuz market ( A101 Bim Þok) sayisina cirolarina icindeki ürünlerin kalitesine baksaniz lükstemiyiz boktamiyiz anlamak zor degil.
2. Ýthalata dayali ( katma degerli ihracatin orani çok az, buðdayi bile ithal ediyoruz) ihracatta rekabetci nasil olacaksin... Kendimizi kandiriyoruz o konuda...
3. Turizm kisminida iyi arastirmak lazim. Iþsizlige biraz katkisi dýsinda fazla bir etkisi olacagini sanmiyorum.
SM-N770F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yüksek kurun bize en büyük zararý gýda fiyatlarýnda oluyor. Adam limonu ihraç etmek varken iç piyasaya vermiyor. Pazarda manavda kaliteli gýda bulamýyorsunuz.
Borçla havalimaný, yol , hastahane yapmýþsýz. Bunlarýn borcu dövizle kur artýnca, bunlarýn ödemelerinin artýþý nedeniyle yeni yatýrýmlarýn önü kesilecek.
Ýhracat kýsmýna gelirsek karþý taraf senin buradaki maliyetini hesaplayýp teklif veriyor. Eðer sen diðer tarafta kendin satmýyorsan kar yine karþý tarafa gidiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
vay be gece gece neler olmuþ
Mb baþkaný deðiþmiþ
Ýstanbul sözleþmesinden çýkýlmýþ
Bi baðcýlarýn etiler ile yer deðiþmediði kalmýþ. Malum akp oy oraný en yüksek ilçe
Pt. gunu döviz bozup tl fayisina yatirmayi düþünüyordum...
Verilmis sadakam varmiþ....
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer Ýmleri