-
Bana göre doların kısa orta vade tepesi 8.50 ...Akşama kadar gerekli yerlerle toplantı konferans vb yapılır bu arada düşük maliyetli dolarlarda millete kitlenir , fx ve viop da da millet biçildiğine göre yarın herşey normalleşmeye başlar...Borsada da tabandan mallanmış olurlar..Sonbahardan önce 8.5 üzeri ben beklemiyorum...
Burada kayıtta dursun
-
derler 

Originally Posted by
Paragöz35
Reza Zarrabın Halkbank aracılığı ile kara para akladığı zamanlar Şahap Bey Halkbankta genel müdür yardımcısıymış , Abd ye nispet yapar gibi bu hareketi yaparsan affetmezler...
-

Originally Posted by
heval
Bana göre doların kısa orta vade tepesi 8.50 ...Akşama kadar gerekli yerlerle toplantı konferans vb yapılır bu arada düşük maliyetli dolarlarda millete kitlenir , fx ve viop da da millet biçildiğine göre yarın herşey normalleşmeye başlar...Borsada da tabandan mallanmış olurlar..Sonbahardan önce 8.5 üzeri ben beklemiyorum...
Burada kayıtta dursun
Bir saat içinde çok şeyin değiştiği bir ülkede yaşadığımızı unutmayın derim.
Ülkemiz açısından haklı çıkmanızı dilerim.
-

Originally Posted by
heval
Burada kayıtta dursun
Nisan toplantısında hatta daha öncesinde 300 civarı bir faiz indirimi gelirse çok farklı olabilir.
-
Bir degerli arkadasta face de bir resim paylaşmış
Şöyle :
Dr Haydar Dümen ekonomi bakanı olmuş
ve "bu saatten sonra zevk almaya bakın "
şeklinde mülakat veriyor , katılıyorum şahsen.
-
Glp den ne kadar kullanılmış
-
Tl swap faizleri 100u gecmis
-
Tokyo piyasasında tavan yapan dolara londra ve newyork seanslarında destek gelmedi...
İsterse faizler %100 olsun adam 1 günde %10 vurgun yaparsa o faiz hiçbirşey yapamaz...
Bence yarın dolar yavaş yavaş gevşemeye başlar....
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri