8.37 soktu çýkarmadý ya hakk.
8.37 soktu çýkarmadý ya hakk.
düzeltme dertleri olsa yaparlar olaðan üstü toplantý..
bunlar yarýn 8.5 delecekler ..niyeti bozmuþlar...
Bankalarýn içini boþalttýlar.!!!
Batýk krediler hýzla artýyor.!!
Ellerindeki dövizler buharlaþtý.!!
Anlý þanlý bankalarýn piyasa deðeri.!!!
20 Centten fazla yapmaz.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Þeyin abisi çift rakama çok yaklaþtý.
Merhaba,
bizim çocuðun ilkokula kayýt zamaný gelmiþti. adrese dayalý kayýt sistemimiz var. 6 yýldýr kayýnpederlerin evinde oturuyoruz. Evin yanýnda çok raðbet edilen bir okul var. Kayýt için gittik. Adrese göre zaten oraya kayýt yaptýrmamýz gerekiyor. Orada oturduðumuzu ispatlamak için elektrik faturasý, su abonmaný, kira kontratý, doðalgaz faturasý istiyorlar.
Elektrik ve su aboneliklerini kayýnpeder üzerinden hanýmýn üzerine aldýk. Birlikte oturduðumuz ev için kira kontratý düzenledik yine de kaydýmýzý yapmadýlar.
Doðalgaz faturasý istediler. Ev kaloriferliydi. Çýldýrdým.
Milli eðitim müdürüne ve AKP il baþkanýna gidip durumu anlattým. Ýkiside okula ayrý ayrý telefon açtýlar.
Kayýt listeleri açýklanýnca bizim çocuðun adýný iki farklý sýnýfta gördüm. Ýsim benzerliði vardýr. Bizim çocuk hangi sýnýfta diye araþtýrdýðýmda bizim çocuðun iki kez ayrý ayrý sýnýflara kayýt yapýldýðýný gördüm.
Okuduklarý belgede ve ile veya farkýný anlayamayan eðitim görevlilerinin olduðu ülkede çok þey beklememek lazým.
Ben hikaye anlatýyorum, benim hayal ürünümdür. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
DTH çözülecekte, merkez rezerve yapacaktaaaa...
ohhhoooo ooooo. 8.4 + 19%
Korkudan adamlar iþi saðlama alarak mükerrer kayýt yapmýþlar size yine yaranamamýþlar
Yer Ýmleri