Ýlaçlarada mi zam geldi benim kesinti baya arttý. Medikalin aldýðý fark ile birlikte faturalar ýsýnma aidat maaþýn yarýsý gidiyor ev kira olsa yapraðý yedik.
Ýlaçlarada mi zam geldi benim kesinti baya arttý. Medikalin aldýðý fark ile birlikte faturalar ýsýnma aidat maaþýn yarýsý gidiyor ev kira olsa yapraðý yedik.
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Kapitalizmin tanýmý
Ýnsanlar iftariyelik bulamiyorken sahipleri kedilerine Kum begendiremiyodu
Asil kediler snob bi þekilde kalitesiz kumlarý büyük burunlulukla reddetmekten kabýz olup barsaklari dugumlenerek ölüyolardý
Saðlýk Bakaný : Nüfusun %80’i çok yüksek riskli illerde yaþýyor
Saðlýk Bakaný : Virüsün yeni varyantlari bizi çok zorluyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saðlýk Bakaný : Yeni vakalarýnimizin %85’i Ýngiltere mutasyonudur .
Saðlýk Bakaný : 4820 vakada Dünya saðlýk örgütünün yüksek bulastirici olduðunu belirttiði varyant çýkmýþtýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saðlýk Bakaný : Türkiye dünyada en çok aþý yapan 6. Ülkedir
Saðlýk Bakaný : Þu anda genel saðlýk hizmetlerinde bir aksama yaþanmýyor . Hastanelerde ve yoðun bakým oranlarýnda dramatik bir artýþ yaþamýyor
Yer Ýmleri