Mecburiyetten iþe gittim. Ne coranasý? Ýstanbul dan gitmiþ.
Her þey kabulde, adam ve kadýn yürümeye yeni baþlamýþ çocuk ve bebek arabasý ile dolaþýyordu. Gerisi boþ
Mecburiyetten iþe gittim. Ne coranasý? Ýstanbul dan gitmiþ.
Her þey kabulde, adam ve kadýn yürümeye yeni baþlamýþ çocuk ve bebek arabasý ile dolaþýyordu. Gerisi boþ
Aþý programýnda yeni gruba geçiyoruz. Aþýsý sisteme tanýmlanmýþ olan vatandaþlarýmýz 60 yaþ üzeri vatandaþlarýmýz eþleri ile birlikte randevu alarak aþýlarýný olabilecekler. Ayrýca bazý risk gruplarý da programa dahil edildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Koca : Risk grubunda olan morbid obez, malign tümörü olan kanser ve diyaliz hastalarý, Down sendromu olan vatandaþlarýmýz ve immuno supresif tedavi alanlar öncelikli aþý olmak için sisteme tanýmlandý. En kýsa sürede en çok riskli vatandaþýmýzý korumak istiyoruz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
ÝNDÝ sistem kayýtlarý 2015 de baþlýyor.
Sene 97 ilik verdim
peþine gastrit, zona daha hatýrlamadýklarým.
sene 2000 garip bir iltihap, peþine 3 fistül amelyatý. Yapýlan yanlýþ iðne, bir sene Siyatik tedavisi pesine emboli atma ve felç, peþine polip gýrtlak kanseri .Radyoterapi. Sistemde hiç biri yok.
Ben ay da 20 k üzeri vergi ödüyorum.
AMK sizin aþýnýzýn. Kusura bakmayýn sinirlendim.
Neyse saat 20.00 milli maçýmýz var. TRT1 veriyor, yenersek sinirim geçer.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Lüks araçta uyuþturucu kullandýðý iddia edilen eski AK Parti Genel Merkez personeli Kürþat Ayvatoðlu, serbest býrakýldý.
Yer Ýmleri