Bddk: Bankacýlýk sektörü net karý þubat sonu itibarýyla 9,22 milyar tl(2020 yýlý ayný dönem 15,13mlr)
Bddk: Bankacýlýk sektörü net karý þubat sonu itibarýyla 9,22 milyar tl(2020 yýlý ayný dönem 15,13mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Kabine toplantýsý baþladý , toplantý sonrasý Erdoðan açýklama yapacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Hisse hareketliliklerine bakýyorum
Þu an Borsamýzda çok hikaye kalmadý
1-Spor hisseleri hareketli:
Orda, Þampiyonluk mevzularý var. TFF nin kuruluþu 1923. Fenerbahçenin baþvurusu vardý. Eðer 1923 den itibaren þampiyonluklar sayýlýrsa, En çok þampiyonluk yaþayan takým Fenerbahçe oluyor.
Beþiktaþta arada epey þampiyonluk alýyor.
En az kar lý, Galatasaray..
Çok þampiyonluk, çok gelir demek.
Fenerbahçe için epey olumlu olur, eðer kabul edilirse..
2-Kanal Ýstanbul:
Kanal istanbul baþlarsa
Harfiyat, inþaat, çimento beton sektörlerinde hareket bekleniyor..
3-Saðlýk sektörü her daim hareketli.
4-Bir de Döviz artýsý, nakiti olup, borcu olmayan þirketler her daim önde..
Þu an dolar 8.20 seviyesinde
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi deðildir.
TFF: A Milli Takýmýmýzýn 30 Mart Salý günü oynayacaðý 2022 FIFA Dünya Kupasý Avrupa Elemeleri maçýna seyirci alýnmasý uygun bulunmamýþtýr
Lebalebler bitti galiba?![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri