Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Tek evi olanlar ; deðeri 5mil altýnda olsa bile maliyeye Deðerli Konut Vergisi muafiyet dilekçesi vermek mecburiyetinde imiþ !!!
Ýnteraktif VD internet sitesi , dilekçeler bölümünde dilekçe örneði var.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
'Huzur' kalmadý servet baki!
https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...-baki-6342392/
“Ey kahraman Türk kadýný! Sen yerde sürünmeye deðil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layýksýn”
Mustafa Kemal ATATÜRK
MB deðiþikliði piyasalarý bayaðý rahatlattý...
Ýþi biliyor þu an ki yönetim...
birt 1370 usd 8.42...
2023 e kadar gitmek için ellerinden geleni yapacaklar, görünen o
Bakýrköy adliyesinde görevli bir mübaþir 6. Kattan atlayarak intihar etti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Merkez Bankasý baþkaný : Kavcýoðlu: Enflasyonda kalýcý düþüþü saðlama temel hedefi doðrultusunda para politikasý araçlarýný etkin bir þekilde kullanmaya devam edeceðiz
Kavcýoðlu:
-%5 enflasyon hedefine ulaþmak için para politikasý araçlarýný uygun bir þekilde kullanacaðýz
-Hedeflediðimiz düþük enflasyon ortamýnýn sürdürülebilir büyüme ve istihdam artýþý için önkoþul olduðunun farkýndayým
Kavcýoðlu:
- Elimizdeki tüm araçlarý baðýmsýz ve etkin bir þekilde kullanmaya devam edeceðiz
- Bir haftalýk repo temel faiz oraný olmaya devam edecek
- Politika faizini enflasyon üzerinde bir düzeyde oluþturmaya devam edeceðiz
Kavcýoðlu:
- Ýletiþim kanallarýmýzý etkin bir þekilde kullanmaya devam edeceðiz
- Þeffaf bir þekilde aldýðýmýz kararlarý kamuoyu ile paylaþacaðýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri