Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Günaydýn kafe
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Halka arz sürecini tamamlayan Naturelgaz paylarý 1 Nisan'dan itibaren Yýldýz Pazar'da iþlem görmeye baþlayacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Koronavirüs Bilim Kurulu, Saðlýk Bakaný Dr. Fahrettin Koca baþkanlýðýnda saat 17.00’de video konferans yöntemiyle toplanacak. Toplantýnýn ardýndan yazýlý açýklama yapýlacak
Þu arýtmanýn filitreleri degistirdim,alkali ph vs vs
130tlye patladý mebranla beraber,adam 700tl istemiþti, 20 dakikamý aldý, guzelnpara yaww ,
günaydýn arkadaþlar..
her taraf kýpkýrmýz oldu ..dýþarý çýkmaya çekiniyor artýk insan..her yerde hasta var..
olsunnn...teravih namazlarýna kurallara uyarak gideceeezzz ...sýkýntý çözülecek
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Anayasa Mahkemesi, HDP'li Gergerlioðlu'nun yaptýðý baþvuruyu yetersizlikten reddetti-NTV
Yer Ýmleri