Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
TCMB Baþkaný Kavcýoðlu: Yüksek enflasyon ve beklentiler sýký para politikasý duruþu gerektiriyor...
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýstanbul Ýl Saðlýk Müdürü Prof. Dr. Kemal Memiþoðlu, koronavirüs salgýnýnda þu anda üçüncü pikin yaþandýðýný söyledi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Merkez Bankasý net uluslararasý rezervleri 26 Mart itibarýyla 12,79 milyar dolar oldu(Önceki 13,68MLR)
Ankara'da TEM otoyolunda 9 aracýn karýþtýðý zincirleme trafik kazasýnda 4 kiþi öldü, 5 kiþi yaralandý.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Aile hekimimden bu güne aþý randevusu almýþtým.. Saatinde ordaydým.. Aþý yokmuþ. Geri döndüm.
Yer Ýmleri