Erdoðan: (Emekli amirallerin bildirisi)Emekli amirallerin vazifesi darbe imasý içeren bildiriler yayýnlamak deðildir. Bu amirallerin bir kýsmýnýn ülkemizin hak ve menfaatlerine karþý duruþlarýný da üzülerek takip ettik
Erdoðan: (Emekli amirallerin bildirisi)Emekli amirallerin vazifesi darbe imasý içeren bildiriler yayýnlamak deðildir. Bu amirallerin bir kýsmýnýn ülkemizin hak ve menfaatlerine karþý duruþlarýný da üzülerek takip ettik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: Montrö sözleþmesinden çýkma çalýþmamýz yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: "(Kanal Ýstanbul) Türkiye'nin milli egemenlik haklarýný tahkim edecek bu projeye karþý çýkanlar, en büyük Atatürk ve cumhuriyet düþmanýdýr."
Bakýn arkadaþlar!
Millet olarak pek okumayý sevmeyiz.
Ben severim.
Bu yüzdende, okuduklarýmýn içinden okunmasý gerekenleri seçer bulur koyarým.
Eðer bunlarý da okumuyorsanýz, diyeceðim bir þey yok.
Lay lay lom,geyik yapar geçeriz.
https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...bulut-6350549/
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Yer Ýmleri