Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
HP.LERDE cok fazla ekran arýzasý cýkýyor. ozellikle pavillon serisinde.. konfigurasyon iyi gibi ama paraniz yetiyorsa 1920x1080 cozunurluklu ekran ve I7 islemci secerseniz pisman olmazsiniz. DVD.li bir notebook alip yerine SSD takarsaniz daha ucuza mal oluyor. ben öyle yapmistim. simdiden alacaginiz bilgisayarý güle gule kullanin.
Cumhurbaþkaný Yardýmcýsý Oktay: "Kimse sulandýrmaya çalýþmasýn, ne CHP ne de baþka birilerinin bunu sulandýrma gibi bir haklarý yoktur."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Oktay: "Eðer ki taþýdýklarý rütbe, sýfatlar aðýr geliyorsa biz onlarýn yükümlülüklerini, aðýrlýklarýný hafifletmesini biliriz."
Oktay: "Milli iradeye kesinlikle saldýrý vardýr, silahlý kuvvetlere, milletin kendisine, baþkomutana saldýrý vardýr. Buna sessiz kalacak deðiliz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Çin'in Ankara Büyükelçiliði, ÝYÝ Parti Genel Baþkaný Meral Akþener ve Ankara Büyükþehir Belediye Baþkaný Mansur Yavaþ'ý hedef alan bir tweet atmýþtý.
Oldukça tepki çeken bu tweetin ardýndan Dýþiþleri Bakanlýðý harekete geçti. Çin'in Ankara Büyükelçisi Dýþiþleri Bakanlýðý'na çaðrýldý.
Gübre Fabrikalarý: Ýþtirakimiz Tarkim Bitki*Koruma Yönetim Kurulu kararý ile þirketin halka arz çalýþmalarýna baþlamasýna karar verildi. Tarkim Bitki sermayesinin %40'ý Þirketimize, %60'ý ise hakim ortaðýmýz Türkiye*Tarým Kredi Kooperatifleri Merkez Birliði'ne aittir
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri