Dün 42551 olan vaka sayýsý bugün 49584’e ulaþtý .. Bu yeni vaka sayýsý rekoru ..
![]()
Dün 42551 olan vaka sayýsý bugün 49584’e ulaþtý .. Bu yeni vaka sayýsý rekoru ..
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
''Emekli amirallerin evlerinde yapýlan aramada muhtemel bir darbeye hazýrlýk amaçlý 25 adet baston, 42 çift takma diþ, 98 adet yakýn ve uzak menzilli gözlük, 17 adet tekerlekli sandalye, 300 adet patlamaya hazýr mýsýr tanesi bulunmuþ.''
facebooktan
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Sabah dedimdi..
Bugün hepsi düstü..
Öpen öpene...
Yorumculara inanmayýn...dinlemeyin bile...
Atalarimýz demiþ "zaman kötü......" diye.SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bulumnerg'deki yorumcularin da alayi yalanci...
Simdi seyrediyorum hala 13-16% enflasyondan bahsediyorlar...
Bunlarin soyleyecekleri seyler bir kararname ile yayinlanip ellerine veriliyor sanirim...
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Leblebiciler yakti butun ulkeyi....ölen insanlarin hesabini kim verecek SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin kabile toplantisi sart oldu..
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri