Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Adamlar inatla ,Betondan baþka dost tanýmýyoruz diyorlar..
Ýllaki ,Bu millete O Kazýðý (katar istanbul.) çakacaklar..!!
Seçme 2 yýl kalmýþ, seçilemezlerse gelenlerin projeyi rafa kaldiracaðý ortada...
Ýhaleyi yapayim baþlayalim dese o bile yetiþmez..
Kaldiki yapacak para da yok...
Yaðmasakta gürleyelim, baþka bir þey degil...
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece sesli düþünüyorum ! Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE !!!
Ben zaten iþin finans kýsmýný nasýl halledecekler merak ediyorum. Esnafa daðýtacak 1000 TL bulunamazken bu proje neyin nesidir.
Sadece bu gereksiz projeleri iptal etseler ve kamudaki israfý önleseler ülkede ciddi kaynak ortaya çýkar. Ama gerçekten virüs bir yandan ekonomi bir yandan ciddi anlamda umutsuzluða kapýldým kendi adýma.
Hukuk, insan haklarý, laiklik vb konularda endiþelenecek psikoloji bile kalmýyor insanda...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Konya’da askeri bir uçaðýn düþtüðü ihbarý üzerine olay yerine saðlýk ekipleri sevk edildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri