Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Erdoðan : Salgýn tedbirlerinden etkilenen yeme içme sektöründekiler baþta olmak üzere tüm esnaflarýmýzýn sorununu biliyor ve bunu ortadan kaldýrmak için çalýþýyoruz. Mecburen sýkýlaþtýrmaya yöneliyoruz.
Amacýmýz ülkemizi ramazan ayýnda genel olarak dinlendirerek bayram sonrasýndaki güzel günler için hazýrlamaktýr.
Türkiye'nin tek baþýna salgýn tedbirlerini gevþetmesi, hatta tek baþýna salgýný tümüyle yenmesi önemli deðildir.
Avrupa ülkelerinin hemen tamamý Türkiye'den daha aðýr kapatma tedbirleri uyguluyor. Biz Ramazan ayý sonrasý vaka sayýsýný 1000-2000 seviyesine düþürürsek turizm için fýrsatýmýz olacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: "(Kýlýçdaroðlu) Ýçinde açýk darbe tehdidi olan malum bildiriye onlardan çok daha sýký bir þekilde sarýlýyor. Allah kimseyi þaþýrtmasýn."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri