Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Koronavirüs Bilim Kurulu, bugün Saðlýk Bakaný Fahrettin Koca'nýn baþkanlýðýnda toplanacak. Ramazan ayýnda alýnacak önlemler görüþülecek, tam kapanmaya yönelik kararýný açýklamasý bekleniyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
TCMB: Banka Meclisi Üyelerinden Prof.Dr. Elif Haykýr Hobikoðlu Para Politikasý Kurulu Üyesi olarak görev yapmak üzere seçilmiþtir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dili döndüðünce Ýslam'ý anlatmaya çalýþmýþmýþ..
Ýslam'ý toplu iðne ucu kadar bilsen, on milyonlarca Türkiye Cumhuriyeti vatandaþýnýn hakkýný yiyenlere iki kelam ederdin.
Ettin mi?
Etmedin.
Ýslam'ý ve kul hakký yemenin cezasýný ahirette öðreneceðin günleri sabýrla bekle þimdi.
Yer Ýmleri