Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
döviz ; döviz açýðý , döviz kredisi çeken, döviz borcu olan þirketlerin ense kökünde boza piþiriyor resmen
Allah dövizle borçlanan þirketlere güç kuvvet kolaylýk versin , ne diyelim
döviz artýsý olan þirketlerde, yarým dönüm bostan modunda
son bilançolara göre
Net te (Döviz Varlýklar- Döviz Yükümlülükler)
döviz borcu/DÖVÝZ açýðý çok olan bazý þirketler
thy : - eksi 80 milyar TL
pegasus: - eksi 5.7 milyar TL
sasa: - eksi 4.9 milyar TL
fordoto: - eksi 4.9 milyar TL
petkim: - eksi 1.4 milyar TL
Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðýnýn bazý emekli amirallerin açýklamasýna iliþkin soruþturmasýnda 10 þüphelinin gözaltý süresi 4 gün uzatýldý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Son durum
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Günaydýn kafe
Ýstanbul merkezli 5 ilde, Sedat Peker'in de aralarýnda bulunduðu 63 kiþiye yönelik "organize suç örgütü" operasyonu baþlatýldý. / Yeni Þafak
Yer Ýmleri