Kabine toplantýsý sona erdi , Cumhurbaþkaný açýklama yapacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: "Avrupa Birliðinden tek talebimiz, üyeliði kabul edilen diðer ülkelerle ayný süreçlere ve uygulamalara tabi tutulmamýzdýr."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: Ekonomide üretim tarafýnda iþler harika gidiyor , fabrikalarýmýz is yetiþtirmek için gece gündüz çalýþýyorlar . Organize sanayi baþta olmak üzere genel bir hareketlilikler var .
Erdoðan : Salgýndan dolayý iþleri etkilenen tüm kesimlerin yanýndayýz , bugüne kadar sadece sosyal koruma kalkani baþlýðýnda verdiðimiz yardýmlar 60 milyar TL’yi aþtý
3 biradan sonra böylenoluyorum
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Erdoðan : Aþýlamada dünyada ilk sýralarda bulunuyoruz .
Erdoðan : Vefat ve vaka sayýlarýnýn artmasý sebebiyle tedbirleri arttýrmak zorunda kalýyoruz
Erdoðan : Ramazan ayýnýn ilk 2 haftasýnda kýsmý kapanma uygulamasýna geçiyoruz
Yer Ýmleri