Erdoðan : Hafta içi akþam 19 ‘da sokaða çýkma baþlayacak
Erdoðan : Kamuda esnek mesai uygulanacak ve mesai 16’da bitecek
Erdoðan : Hafta içi akþam 19 ‘da sokaða çýkma baþlayacak
Erdoðan : Kamuda esnek mesai uygulanacak ve mesai 16’da bitecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: "Sokaða çýkma saatlerinde zorunlu haller dýþýnda þehirler arasý seyahatlere izin verilmeyecektir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan : Restaurant , kafe ve kýraathaneler bayram sonuna kadar kapalý olacaklar
Erdoðan : Tüm bu kararlar yarýndan itibaren uygulanmaya baþlanacak
Erdoðan : Bu gece saatlerinde alýnan kararlarýn uygulanmasýyla ilgili içiþleri bakanlýðý bir genelge yayýnlayacak .
3-9 nisan arasý illere göre haftalýk vaka sayýsý ( 100 bin kiþide )
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Yer Ýmleri