Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
"Montrö ile yakýndan uzaktan alakasý olmayan böyle bir Kanal Ýstanbul bizi çok daha huzurlu, rahat kýlacaktýr." -AA
Kaynak : Anadolu Ajansý
Son düzenleme : radyolog; 14-04-2021 saat: 17:23.
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Eski Baþbakan ve TBMM Baþkaný, Cumhurbaþkanlýðý Yüksek Ýstiþare Kurulu (YÝK) Üyesi Yýldýrým Akbulut vefat etti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
EMEKLÝ AMÝRALLER YENÝDEN GÖZALTINA ALINIRMI ?
Erdoðan: "Koordine olan, ayný düþünce kalýbý içinde böyle bir metnin ortaya konulmasýný baþkomutan, Cumhurbaþkaný olarak kabul etmemiz mümkün deðil." -AA
Erdoðan: "Koordine olan, ayný düþünce kalýbý içinde böyle bir metnin ortaya konulmasýný baþkomutan, Cumhurbaþkaný olarak kabul etmemiz mümkün deðil."
Kaynak : Anadolu Ajansý
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Türk Hava Yollarý, koronavirüs vakalarýný artmasýndan dolayý Rusya tarafýndan uçuþlarýn askýya alýndýðýný ve anlaþma gereði pazartesi ve cuma günü olmak üzere haftada 2 sefer Moskova'ya sefer düzenleneceðini açýkladý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Küba bize gýda ve tekstil karþýlýðýnda aþý vermeyi teklif etmiþ diye bir haber duydum. Doðru mu dur?
Yer Ýmleri