Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Merkez Bankasý'nýn nisan faiz kararý için gözler Para Politikasý Kurulu toplantýsýna çevrildi. TCMB Baþkaný Þahap Kavcýoðlu baþkanlýðýnda gerçekleþtirilen toplantý sonrasýnda faiz kararý duyuruldu. Merkez Bankasý, beklendiði gibi, yüzde 19 olan politika faizinde deðiþikliðe gitmedi. Fakat karar metninde sýkýlaþma vurgusu yapan ifadelerin yer almamasý dikkat çekti. TCMB'nin karar metninde önceki metinden farklý olarak "uzun bir müddet sýký duruþ" ve "gerekmesi durumunda ilave parasal sýkýlaþma yapýlacak" ifadelerini çýkardý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ýcisleri bakaný : Akþam saat 18.00'de iþ yerlerimizi kapatalým ve en geç 19.00'da evimizde olalým.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
JP Morgan:
-TCMB'nin faiz kararýnda büyük bir sürpriz yok, para politikasý beklentilerimiz deðiþmedi
-TCMB'nin Ýlk faiz indirimi Eylül ayýnda 100 baz puan olarak beklemeye devam ediyoruz
-TCMB'nin yýl sonuna kadar toplam 300 baz puan faiz indirimi yapacaðý beklentimiz sürüyor
JP Morgan: TCMB faizi deðiþtirmese de geçen aya göre daha güvercin bir tutum takýndý
Ýyide Ýstanbul da trafik felç. Millet nasýl eve gitsin ?
Yer Ýmleri