Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
piyasada bu maske dýþýnda bi maske kullanmamanýzý þiddetle tavsiye ederim helede adý saný bilinmeyenleri kullanacaksanýz çift çift kullanýn
https://satis.saytekmed.com/urun/cif...ske-20li-kutu/
Son düzenleme : ayhan53; 20-04-2021 saat: 10:56.
bir halt olacaðý yok.
THY Basýn Müþaviri Yahya Üstün ise, Sözcü'ye “Sayýn Baþkan sadece THY Yönetim ve Ýcra Kurulu baþkanlýðýndaki görevinden ücret alýyor. Diðer görevlerinden herhangi bir ücreti yok” açýklamasýnda bulundu.
Rapora göre, 2015'ten beri THY Yönetim Kurulu Baþkaný ve Ýcra Komitesi Baþkaný olan Ýlker Aycý'nýn kartvizindeki diðer görevler þu þekilde:
►Hizmet Ýhracatçýlarý Birliði Baþkaný
►DEÝK Türkiye-ABD Ýþ Konseyi Üyesi
►DEÝK Türkiye-Brezilya Ýþ Konseyi Üyesi
►DEÝK Türkiye-Ýngiltere Ýþ Konseyi Üyesi
►Türkiye Futbol Federasyonu Denetim Kurulu Baþkaný
►THY Teknik A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkaný
►TGS Yer Hizmetleri A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkaný
►THY Uçuþ Eðitim ve Havalimaný Ýþletme A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkaný
►THY Do&Co Ýkram Hizmetleri A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkaný
►SunExpress A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkaný
►THY Havaalaný Gayrimenkul Yatýrým A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkaný
►We World Express Limited Þti. Yönetim Kurulu Baþkaný
►Cornea Havacýlýk Sistemleri A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkaný
►THY Uluslararasý Yatýrým ve Taþýmacýlýk A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkaný
►THY Teknoloji ve Biliþim A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkaný
►TFS Akaryakýt Hizmetleri A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkaný
https://www.birgun.net/haber/ilker-a...a-cikti-341934
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Katýlýyorum ama kim demiþti hatýrlamýyorum;cehaleti küçümsemeyin diye,60 yaþ üstü tanýdýðým var,arkadaþ görmüþ o anlatýyor;burnuna pamuk tepmiþ üzerine de evde diktirdiði maske ama aþý olmuyor,kalp hastasý kardeþi ve 90 yaþýnda babasýný da aþýlatmýyor,biri hastalýðý kapsa 3 birden gidecek söyledik;ben aþýya güvenmiyorum dedi hemen ortamý terk ettim...eðer ücretli yapan bir yer bulsam TR sýnýrlarý içinde koþa koþa gideceðim ama böyle adamlarda var..
Ayrýca saðlýk bakanlýðýnýn yanlýþ bir uygulamasý da þu;15 gün düþünme süresi bu kadar aþýlanan insan ve medya bilgilendirmesinden sonra bence çok yeterli,3 ay falan beklemeye gerek yok bir alt yaþ gurubuna geçilmeli en azýndan aþýlanmak istenen insanlar bu haktan faydalanýr,hastalýk oraný düþer..
Yer Ýmleri