Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ýstanbul Anadolu Cumhuriyet Baþsavcýlýðý Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakkýnda Dýþiþleri ve Ýçiþleri bakanlýklarýna Kýrmýzý Bülten yayýmlanmasý ve Arnavutluk’ta geçici olarak tutuklanmasýna yönelik talep evrakýný iletti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Hani, bir söz vardýr ya; "Kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz"..
Ýþte , Korona virüsü + sokaða çýkma yasaklarý da,AKP'nin Anýtkabir'e gitmemesi için bahane oldu..!...
Zaten , içinde / adýnda ,Atatürk ve Cumhuriyet geçen herþeye kin ve nefret besliyorlar..
Bakmayýn siz Arada Gazý Mustafa Kemal falan dediklerine..
Fýrsat bulsalar, Anýtkabir'i yýkýp, Yerine Araplar için toplu konut yaparlar..
Ýçiþleri Bakaný Soylu, Thodex'in kurucusu Fatih Faruk Özer'in yakalanmasý için Arnavutluk Ýçiþleri Bakaný Bledar Cuci ile telefonda görüþtü.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Her Milli Bayram ve Anma günlerinde , Saðlýk sorunu olan ,Eski Reyizi Cumhur'un ( apdullah gül) da Kulaklarýný çýnlatalim.!!..
Emeklilik günleri nasýl geçiyor acaba.?.
Bi Osmanlý oðlaný, röportac falan yapsa da bizde öðrensek..!!.
Yer Ýmleri