Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Saðlýk Bakaný : Koca: Ýl Saðlýk Yöneticilerimizle salgýn sürecini deðerlendirdik. Ýstanbul'da vaka sayýlarýnda yaklaþýk %20 düþüþ oldu. Polikliniklerde ve yatan hasta sayýsýnda da düþüþ var. Ancak yoðun bakým yükü devam ediyor. Kýsýtlamalara uyum hissedilmeye baþlandý. Birlikte baþaracaðýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Vebitcoin de faaliyetlerini durdurma karari almis!![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kafalar karýþýk milyardý eski para tirilyon du dolardý þuydu buydu.
Basit matematik yapalým.
Etik olmadýðý malum da ,þu giden ticaret bakaný hesabýný yapalým, birimleri unutun.
Þimdi ne idi 9 milyonluk malý 150 tl den almýþ.
9 birim ve 1.5 birim. KAT SAYI 6
peki bu malýn bir deðeri var demi. oda 100
Kat sayý olur 9. Yani 3 birim kazýk atmýþlar. SONUÇ 3 MÝLYON. Cambaza bakýyoruz.
Peki 128 birimlik kayýpta
Biz bu gün 2 birimi konuþur olduk.
Aradaki fark 126 birim.
Burada ki birim milyar ve dolar cinsinden.
126x8 =1008 milyar tele, yani 1008 den sonra 9 sýfýr.1.008.000.000.000
ESKÝ PARA :Koy 6 tane sýfýr daha
1.008.000.000.000.000.000
ÞÝMDÝ BUNUN KAÇ LÝRA OLDUÐUNU YAZANIN YILDIZINA BASACAÐIM.
Geçen trol sayfasýna düþtüm, Maltepe belediyesi halk TV ye 113 bin lira reklam vermiþ. Onu yazýyorlardý.
Yer Ýmleri