Covid 19 Son durum :
![]()
Covid 19 Son durum :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Açýklanan veriler sonrasý aktif vaka sayýsi 12.040 azalarak 530.997’ye geriledi .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Dýþiþleri bakanlýðýnýn resmî açýklamasý :
![]()
Cumhurbaþkanlýðý sözcüsü Ýbrahim Kalýn : Tek gündemi ülkemize düþmanlýk olan çevrelerin iftiralarýný tekrar eden ABD Baþkanýnýn açýklamasýný þiddetle kýnýyor ve reddediyoruz.
ABD Baþkanýna kendi tarihine ve bugününe bakmasýný tavsiye ediyoruz
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri