Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
ÝYÝ Parti Ýstanbul Milletvekili Ümit Özdað, partisinden istifa ettiðini açýkladý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
kesinlikle katýlmýyorum tv de baktým
gs li yöneticiler baþta abdülrahim ve baþkan olmak üzere teknik heyet ve arda feryat figan kýrmýzý kart yalan diyor
ama kýrmýzý kart %100 doðru adam direk dirseði ankaragüçlünün dudaklarýnýn oradan gömüyor bakarak ve bilinçli bir dirsek görerek vuruyor
futbolun fetösü fatihin dediði gibi adam kafasýný dirseðe gömüyorkomedi açýklamasýný ciddiye almadan seyretmiþsen görürsün
penaltýya baktým ortada bi karar tv de ki yorumcular bile ikiye ayrýlmýþtý
trtde ayhan akman gsli olarak penaltý yok dedi beþiktaþlý ali gültiken penaltý dedi
asporda adlarýný bilmediðim 2 yorumcudan fenerli olaný penaltý dedi gs li olan deðil dedi
feyyaz biþey dedi mi bilmiyorum erman varmýydý o ne dedi bakmadým aspor ilgi alanýmda olan spor kanalý deðil
bence de penaltý bþ fenerli olarak muhtemelen bi gs li oalrak sence penaltý deðil![]()
bir halt olacaðý yok.
Valilik: Ýstanbul'da 65 yaþ üstü ile 20 yaþ altý gençler ve çocuklarýn toplu taþýma yasaðý kalktý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri