“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
MSB: Bir kahraman silah arkadaþýmýz tahliye edildiði Þht. Tümg. Aydoðan Aydýn hastanesinde yapýlan tüm müdahalelere raðmen kurtarýlamayarak 25 Nisan 2021 tarihinde þehit olmuþtur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Günaydýn kafe , iyi haftalar
Ýzmir ve Ýstanbul merkezli 62 il ile KKTC'de FETÖ'nün TSK yapýlanmasýna yönelik operasyonda 459'u muvazzaf 532 kiþi hakkýnda gözaltý kararý verildi
Belli valla. Motorlu kurye iþini herkes yapamaz, iyi seviyede motor kullanma ve zamana karþý yarýþ gerektirir. Hergün onlarcasý ölüyor veya yaralanýyor. Ve bütün ülkeyi sanki motor kurye yapacak kadar istihdam açýðý varmýþ gibi konuþuyorlar. Gerçekten akýl tutulmasý, vicdan körelmesi, ruhun satýlmasý. Þu tip haber yapanlara gerçekten acýyorum bu kadar vicdansýz bir þekilde menfaat kovaladýklarý için.Akþam yastýða nasýl baþýný koyabiliyor diye.
Geçen gün cebinde kalan son 12 TL yi eþine ve çocuðuna verip intihar eden gencin haberini gözlerim dolarak okumuþtum. Bu ülke topyekün vicdanýyla, kalbiyle hareket etmeyi öðrenmeden çok fazla birþey beklemiyorum...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Ramazan’ýn ikinci haftasý ve Ramazan bayramý ise ilgili kararýn verilmesi beklenen cumhurbaþkanlýðý kabinesi bugün toplanýyor , toplantý sonrasý Erdoðan açýklama yapacak
Yer Ýmleri