Bunu okuyan kafe ahalisi deneme yapýyordur.
cevaplarý bekliyorum.
senin yüzünden 45 saniye sol ayaðýmýn üzerinde dikildim 245 saniye desen daha iyiydi 25 e kadar sorun yok sonra kýpraþmalar ve kývranmalar baþlýyor
ben zgyo topiðind eokuyorum onlarý![]()
bir halt olacaðý yok.
Biontech aþýsýnýn ilk dozundan sonra %70 koruma saðlamasý sebebiyle iki doz arasý 4 hafta olan süreyi 6-8 haftaya çýkarýlmasý konusunda bilim kurulu bir çalýþma yapýyor .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
müjdeyi ben vereyim takla atýp duruyorlar yok biontech iyi koruduðu için 6 haftaya çýkaracaklarmýþ. eldeki sinovaclar sadece 1. doz olanlara yettiðinden artýk sinovac randevusu vermiyorlarmýþ biontechte az olduðundan yeni aþýlar gelene kadar süreyi uzatmaya uðraþýyorlar
bir halt olacaðý yok.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri