Yasaklarýn baþlamasýyla þehirler arasý ylllarda polis denetimine gerek yok çünkü herkes þehirleri terk edip yazlýðýna gidiyor .. Ýstanbul felç haldeymis bizim Eskiþehir’de organize sanayi Ankara yoku üzerinde öðle saatinde böyle yoðunluk hiç görmemiþtim . Yarýný düþünemiyorum ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ankarada adam kalmadý herkes köyüne yada yazlýðýna gitti kalanlarda marketlerde birbirini eziyor yarýn marketleri düþünemiyorum
bir halt olacaðý yok.
Türkiye GP, 11-13 Haziran'da Kanada'nýn yerine Formula 1 takvimine katýldý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan Koca :Ýstanbul'da 5 vatandaþýmýzda Hindistan varyantý görüldü
Eyvah eyvah ..
Saðlýk Bakaný Fahrettin Koca, "Aþý tedariki önümüzdeki iki ay için güçleþiyor ancak sonrasýnda aþý bolluðu yaþanmasý bekleniyor" dedi
Saðlýk bakani : Biontech aþýsý olanlarýn 2. Dozlarý artýk 6-8 hafta sonra yapýlacak
Yer Ýmleri