Saðlýk Bakaný Koca, "Türkiye Ýlaç ve Týbbi Cihaz Kurumu yaptýðý inceleme ve deðerlendirme sonunda Sputnik V aþýsýnýn acil kullanýmýna onay vermiþtir.
Saðlýk Bakaný Koca, "Türkiye Ýlaç ve Týbbi Cihaz Kurumu yaptýðý inceleme ve deðerlendirme sonunda Sputnik V aþýsýnýn acil kullanýmýna onay vermiþtir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dýþiþleri Bakanlýðý, Biden'ýn 24 Nisan açýklamasýnýn, Türkiye'nin "egemen dokunulmazlýðýný" etkilemeyeceðini bildirdi
ABD Dýþiþleri Bakanlýðý, Baþkan Joe Biden'ýn 1915 olaylarýný "soykýrým" olarak nitelediði açýklamanýn, Türkiye'nin ABD mahkemeleri karþýsýndaki "egemen dokunulmazlýðýný" etkileme amacý taþýmadýðýný açýkladý.
ABD Dýþiþleri Bakanlýðý sözcülerinden biri, AA muhabirine yaptýðý yazýlý açýklamada, Biden yönetiminin 24 Nisan açýklamasýnýn hukuken ne anlama gelebileceðiyle ilgili bir deðerlendirme yaptý.
Açýklamada, "Baþkan'ýn son açýklamasý, ABD mahkemelerinin sivil yargýlamasý karþýsýndaki Türkiye'nin egemen dokunulmazlýðýný etkileme amacý taþýmýyordu, ki bu durum Yabancý Devlet Dokunulmazlýðý Yasasý ile düzenlenmektedir." ifadesine yer verildi.
ABD Baþkaný Biden, 24 Nisan'da yaptýðý açýklamada, 1915 olaylarýný "soykýrým" ifadesiyle nitelemiþ, Türkiye ise söz konusu açýklamaya sert tepki göstermiþti.
ABD'de "Yabancý Devlet Dokunulmazlýðý Yasasý" (FSIA), yabancý devletlere Amerikan mahkemeleri nezdinde yargýlamalardan muafiyet tanýyor.
Kaynak : Anadolu Ajansý
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Diyanet Ýþleri Baþkaný Ali Erbaþ, "Biz bayram namazý kýlýnacak þekilde hazýrlýklarýmýzý yapýyoruz. Cuma namazýný nasýl kýlabiliyorsak bayram namazýný da ayný þekilde kýlabiliriz" dedi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri