Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Çok doðru demiþ.
Tem Çamlýca giþelerinde geçiþleri daraltmak ve hiç bir kontrol yapmadan yol vermek neyin kafasýdýr?
Hesapta buradayýz demek istiyorlar. Ya la hem vakit hem de boþuna harcanan yakýt parasý.
Ýzni olmayanýn Tem de ne iþi olur?
Þehirler arasýný çevir yeter.
Koyarsýn trafiði etkilemeyecek noktalara kontrol.
Birde þu var. Dün evimin önünde birine ceza kesilirken denk geldim. Tam yarým saat sürdü![]()
Tam kapanma döneminde emeklilerin ödemelerini rahat bir þekilde çekebilmeleri için, bankalar açýlýþ saatini 6, 7, 10, 11 Mayýs tarihlerinde 09:00-12:30 ve 13:30-16:30, arife günü olan 12 Mayýs 2021 tarihinde ise 9:00-12:30 olarak belirleyebilecekler.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
THYAO Konsolide 2021/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 438000000
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri