Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Þimdi efendim, yasak kýsýtlama kapsamýnda olmayan bir iþ yerim olduðundan; çalýþanlar e-devlet üzerinden aldýðý izin belgelerine kaþe (ne iþe yarýyorsa)imza ile izin belgesi düzenliyorum .Bu gün gelen haber ile ,imza sirküleri yeterli olmadýðýndan kendimin de izin belgesi çýkarmam gerekiyormuþ. Kendi kendime izin belgesi düzenledim.
ZIRVALAMA TAVAN YAPMIÞ DÝYEMÝYORUM.
Þahsým kendimi göreve atayýp ,teþþekür eden bir ülkede yaþýyoruz.
https://halktv.com.tr/gundem/erdogan...i-oldu-456172h
Netice: ÝÞ VEREN iseniz kendinize izin belgesi çýkarýn.
Temel Karamollaoðlu : Vergiyi hesaplayan mali müþavir çalýþýyor. Vergiyi tahsil eden vergi daireleri ve bankalar çalýþýyor; Ama vergiyi ödeyecek mükellef çalýþ(a)mýyor!
Ödeme yerleri açýk, kazanma yerleri kapalý!
Turistlere açýk, halka kapalý!
Ýktidara her yol açýk, garibana tüm yollar kapalý!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Günaydýn kafe
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri