Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Saygý duruþunda dursan putperes kafasý derler, elin arkada geçsen saygýsýz derler.
Hayaldeki vatandaþ portresi; Eller önden baðlanacak, kafa hafif önde yere doðru eðik ve yere diðru bakýlacak, bir þey sorulursa saðlýginýza duaciyiz denecek, bir þey istenmeyecek, sorulmadikça konuþulmayacak.
Kuran okuma yarýþmasinda örnegi var. Sonuçlar açýklanýrken hareketlerine bakarak iyice bakarak ezberleyebikirsiniz )))
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son durum
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dünkü test sayýsý : 241747
Vaka sayýsý : 28997
Vefat sayýsý : 336
Ýyilesen hasta sayýsý : 38218
Bugünkü test sayýsý :229491
Vaka sayýsý : 26476
Vefat sayýsý : 356
Ýyilesen hasta sayýsý : 35464
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saðlýk bakaný Koca: Þu anda Türkiye; 100 milyon doz Sinovac ile, 90 milyon doz Biontech ve 50 milyon doz da Sputnik ile anlaþma imzalamýþ durumdadýr. Yaklaþýk nüfusumuzun 3 katý kadarlýk doz aþý için anlaþmalar imzalanmýþtýr
Yer Ýmleri