Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Merkez Bankasýnýn Yýlýn Ýkinci Yarýsýnda Faiz Ýndirimine Baþlamasý Bekleniyor
Yazar Investing.com (Þenay Þerefoðlu/Investing.com)Piyasa Genel Bakýþ58 dakika önce (06.05.2021 15:49)
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Galatasaray baþkaný Mustafa Cengiz: "Galatasaray Spor Kulübü'nün yapýlacak ilk seçiminde bu þartlarda aday olmayacaðýmý sevgili Galatasaray camiasýna saygýyla bildiririm."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
JP Morgan:
-TCMB'den ilk faiz artýrýmý için Eylül beklentimiz sürüyor, daha geç bir indirim politika kredibilitesini ve dezenflasyon sürecini destekler
-TCMB politika yönlendirmesi erken faiz indirimi riskini azalttý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
ABD Ticaret Bakanlýðý, eski Borsa Ýstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla'ya 10 yýllýk ticaret yasaðý getirdi. Kararýn gerekçesi ise 'Ýran'a yönelik yaptýrýmlarý delmek' olarak açýklandý.
Katar Maliye Bakaný Ali Sherif El Emadi, kendisine yöneltilen zimmetine para geçirme, emniyeti suistimal etme ve kamu sektörü ile baðlantýlý suçlara iliþkin iddialar hakkýnda sorgulanmak üzere gözaltýna alýndý./ Foreks
"...
Biz topraktan, ateþten, sudan, demirden doðduk!
Güneþi emziriyor çocuklarýmýza karýmýz,
toprak kokuyor bakýr sakallarýmýz!
Neþemiz sýcak!
kan kadar sýcak
delikanlýlarýn rüyalarýnda yanan
o "an"
kadar sýcak!
Merdivenlerimizin çengelini yýldýzlara asarak
ölülerimizin baþlarýna basarak
yükseliyoruz
güneþe doðru!
Ölenler