Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ýçiþleri Bakaný Soylu : Aldýðýmýz tedbirlerin faydasýný görüyoruz , vaka sayýsýný 62 binden 22 binli rakamlara düþürdük .
Ýçiþleri Bakaný : Yaklaþýk 9 milyon kiþiye çalýþma izin belgesi düzenlendi
Ýçiþleri Bakaný : Yasaðýn 19 Mayýs ‘a uzamasý ile ilgili bir deðerlendirmemiz bugün itibarýyla yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Ýçiþleri bakaný : Alkol satýþý yasaðý kararýný vatandaþlarýmýzýn %78’i doðru buluyor
Ýçiþleri bakaný : Dünya saðlýk örgütünün bilgilendirmesi , 1- Alkolden kaçýnarak baðýþýklýðýnýzý koruyun , 2- Ayýk kalýn hýzlý karar almanýz gereken durumlarda kimseyi riske etmeyin , 3- Alkol kullanýmý sýrasýnda sosyal mesafenin korunamamasý riski vardýr , 4- Kýsýtlama zamanýnda alkol alma þansýn varsa daha çok fazla tüketirsin , 5- Alkol kullanýmýn artmasýyla aile içi þiddetin arttýðý görülmektedir . Aldýðýmýz kararýn gerekçesi budur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri