Ne durumlara düþtük,yakýnda mendil satýþlarýda patlar dilenmek için.Beceremiyorlar devamlý götürüyorlar,yakýnda halkýmýzýn derisinide yüzer bunlar,seçimede gidemiyorlar toz oluruz diye !!!.neyse su akar yolunu bulur olan halka olur bunlarda def olur,tabiki yargýlanmadan gitmekte olmaz.![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ethereum fiyatý 4213 dolarý aþarak yeni rekor kýrdý. Kripto para 18 Nisan'dan bu yana yüzde 115 deðer kazandý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Son durum
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ne tesadüf
01 ADANA
28 GÝRESUN 1.lige çýkmýþ.
128 sarmýþ dört bir yanýmý
Baktýðým her yerde izin duruyor
Ben seni düþünmek istemesem de
Bana her þey seni hatýrlatýyor
Beraber yürüttük biz bu yollarda
Beraber ýslandýk yaðan yaðmurda
Þimdi dinlediðim tüm þarkýlarda
Gökyüzünde güneþ o gözlerini
Çatlayan toprak o hasretini
Yakýlan her ateþ bitmez sevgini
Haberler...
Sabahtan beri israilin zulmü manþetlerde.
Olmasý gerken eyvallah, sadece merakimdan sormak isterim, çinin zulmü israile 10 basar, hemde öyle boyle deðil, çinin zulmü yaninda israilinki kavga gibi bir þey kalýr...
Neden hiç haber olmaz, tepkiler çýð gibi büyümez, daniþmanlar, sözcüler twit yaðmuru yapmaz ?
Sadece merak...
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri