Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Aldýklarý o ihalelerde deðil milyarlarca dolar, tek bir cent usulsüzlük, tek bir cent haksýz kazanç varsa onlara destek veren on milyonlarla birlikte sonsuz cehennem azabýyla terbiye edilecekler.
Ahlaklý insanlar için devran dönene kadar þu an baþka bir teselli yok.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
WIKIPEDIA'YA 4 NÝSAN'DA EKLENEN CÜMLE
Ermeni soykýrým iftirasýyla ilgili son adýma gelirsek; internet ansiklopedisi olarak adlandýrýlan Wikipedia'yý biliyorsunuz.
2017'de “Türkiye'yi terör örgütleriyle ayný zeminde” gösterdiði için BTK tarafýndan eriþim engeli getirildi. Davalar açýldý. Önce AÝHM, ardýndan AYM, “Ýfade özgürlüðünün ihlâl edildiði” sonucuna varýnca, geçen yýl yeniden eriþime açýldý.
Wikipedia, maalesef 4 Nisan'da bir açýlým daha yaptý. “Türk Kurtuluþ Savaþý”nýn anlatýldýðý sayfaya, þu cümle eklendi:
“Eþzamanlý olarak Türk milli hareketi, Ermeni Soykýrýmý'nýn ve 1. Dünya Savaþý'ndaki diðer etnik temizlik operasyonlarýnýn devamý olarak, yerel Hristiyan nüfusu yok etmek için katliamlar ve tehcirler icra etti.”
Ve yine maalesef, söz konusu iftiralara da Türkiye'de doðup, Hollanda'da yetiþen bir akademisyenin kitabý kaynak gösterildi!..
Yetkililerimizin bilgi ve dikkatine!..
Müyesser Yýldýz
Odatv.com
arka arkaya türkiyeye darbeler geliyor farkýndaysanýz..
son 1 haftada :
fransadan sonra ingilterede türkiyeyi KIRMIZI LÝSTEye aldý
ingiltere þampiyonlar ligi finalinin londrada yapýlmasý için uefa yý sýkýþtýrýyor..sebep türkiyedeki kötü covid koþullarý
son numara : uzun zaman önce iptal edilen yakýn zamanda tekrar programa konan formula 1 türkiye ayaðý yeniden iptal edildi..
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
2021 Þampiyonlar Ligi finali, Ýstanbul'dan alýnarak Porto'nun stadý Estadio do Dragao'ya verildi. —Sky Sports
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Son durum :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Yer Ýmleri