Pandemi nedeniyle kivranan kucuk esnafin cogu bu ticari zekaya sahipSM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pandemi nedeniyle kivranan kucuk esnafin cogu bu ticari zekaya sahipSM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Ortak üretim unutuldu, rafa kalktý ... artýk toplantý günü belirlenmesi için anlaþmaya çalýþýyorlar
https://tr.sputniknews.com/amp/turki...fonda-gorustu/Öte yandan Rusya Saðlýk Bakaný Mihail Muraþko, Türkiye’ye Sputnik V aþýsý tedarikinin ele alýnmasý için Türk heyetinin Moskova’ya gerçekleþtireceði ziyaretin tarihleri konusunda görüþmekte olduklarýný belirtti.
Rusya Saðlýk Bakaný Muraþko, “(Türk heyetinin geliþini) planýyoruz, görüþmeler Rusya Doðrudan Yatýrým Fonu (RDIF) ile Gamaleya Enstitüsü’nün temsilcileri ile yapýlacak, ne zaman uygun olurlarsa, tarihte anlaþýp onlarý aðýrlayacaðýz” açýklamasýný yaptý.
Rusya tarafýnýn yýl boyunca Türk tarafý ile tedarik konusunda çalýþmakta olduðunu belirten Muraþko, “Türkiye Saðlýk Bakaný (Fahrettin Koca) defalarca görüþmelerde bulundu, Türkiye’nin Rus aþýsýna olan talebi çok büyük” dedi.
MEB: "Yüz yüze eðitimin devamýyla ilgili karar, 17 Mayýs'ta yapýlacak durum deðerlendirmesinin ardýndan kamuoyu ile paylaþýlacak."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýbb sözcüsü : Pendik- Kaynarca Metrosu þantiyesinde bu akþam saatlerinde bir patlama meydana gelmiþtir. Olayda can kaybý ve yaralý olmamasý tesellimiz. Camlarý kýrýlarak maddi hasar oluþan konut ve iþyerlerinin zararýný ÝBB tazmin etmeye baþladý. Bölgedeki vatandaþlarýmýzdan özür dileriz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye etf kapanýþ : -4.52%
Yer Ýmleri