Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Erdoðan: "(Kovid-19'la mücadele) Pazartesi gününden itibaren kontrollü normalleþme takvimimizi uygulamaya baþlýyoruz."
Erdoðan: "(Kovid-19'la mücadele) Niyetimiz, mayýs ayý sonuna kadar nispeten ihtiyatlý hareket etmeyi sürdürmektir."
Erdoðan: "Haziran ayýyla birlikte günlük hayatý daha da rahatlatacak þekilde tedbirleri önemli ölçüde gevþetmeyi planlýyoruz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: "(Kovid-19) Aldýðýmýz tedbirleri vatandaþýmýzýn iþine, aþýna, ekmeðine zarar vermeyecek esneklikte uygulamaya özen gösteriyoruz."
Erdoðan: "Saðlýk hizmetlerindeki baþarýsýný sosyal ve ekonomik desteklerle taçlandýran Türkiye, kendini kriz ikliminin dýþýnda tutabilmiþtir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri